LILLEPOOD ANNILILLED PRIVAATSUSTINGIMUSED

Oleme võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika
põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist,
avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja
Eesti Vabariigi seadustega

1. Milliseid isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmed on andmed, mida lillepood Annililled (Kolm punkti ja koma OÜ, reg.10619456) kogub üksikisiku tuvastamiseks või temaga ühenduse võtmiseks. Isikuandmete kogumine võib toimuda kliendi nõusolekul järgnevatel viisidel:

  • Kontaktandmete (sh nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress) esitamisel meie veebilehel.
  • Veebilehe kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu.
  • Ostu või tellimuse sooritamisel meie e-poes (saadetise kohaletoimetamise aadress, pangakonto andmed, ostuajalugu või klienditoe ajalugu)

2. Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks
ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed)
kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ja kliendieelistuste analüüsimiseks.

Pangakontonumbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmed nagu e-post, telefoni number, kliendi nimi töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamisega seonduvaid küsimusi (klienditugi).

Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

3. Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks
(nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

4. Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja probleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud trantsporteenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Maksete töötlemisega seotud andmed  (nimi, pangakonto)  edastatakse  Maksekeskus AS’le.

 

5. Vaidluste lahendamine

Meie veebilehte kasutama asudes, eeldame, et olete nende põhimõtetega tutvunud ning nõustute nendega. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust info@annililled.ee

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel info@annililled.ee. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).